KUPI KNJIGU

Ne možete kupiti sreću, ali zato možete kupiti knjigu koja će vam ukazati na sreću.

1. KNJIGA O ČOVJEKU, autor Nedžad Džakulić

12825172_1092721930786631_407602192_n
“Sve što se dešava na Zemlji, ima nekog odjeka u Univerzumu i obratno. Sve što čovjek kao pojedinac čini, ima nekog odjeka za Zemlju. Zaključak je svakako da smo svi povezani na više nivoa postojanja, ali o tome ne želimo pričati. Volimo misliti da smo bolji ljudi od onih drugih ljudi. Mi otprilike znamo gdje smo mi u odnosu na naš planet. Znamo otprilike i gdje je naš planet u odnosu na Univerzum. Ali, gdje je ovaj Univerzum? Eto, svi znaju da su negdje, na nekom mjestu, ali niko ne zna gdje je to mjesto. Kako onda i s kojim pravom neko ko ne zna gdje je, može sebe smatrati boljim u nečemu/svačemu, od prvog do sebe, koji također ne zna gdje je. Sve to možemo staviti pod devizu: “Ne slijedi me, i ja sam se izgubio.”
Cijena: 10 euro (poštarina uključena u cijenu)

2. REIKI, JER VRIJEDI, autori Azra i Nedžad Džakulić

12167331_1092722630786561_404888316_nZa sve koje zanima izvorni Reiki, Reiki kao put, kao duhovnost pa tek onda Reiki kao tehnika iscjeljenja, knjiga koja će u pravom svjetlu predstaviti bit Reikija, njegovu svrhu, njegove načine djelovanja, njegove tajne koje drugi zloupotrebljavaju s ciljem mistificiranja kako Reikija tako i sebe. Reiki kao tehnika iscjeljenja je mnogima pomogao da vrate balans u svoj život, mnogima je i spasio život. Kroz svoju dugogodišnju praksu svjedočili smo mnogim divnim čudima kao rezultatima prakticiranja Reikija. Ponosni smo na sve naše učenike, polaznike našeg on-line Reiki tečaja koji su Reiki shvatili kao dobrobit koju treba podijeliti sa ostatkom svijeta i koji bez imalo sebičnosti proklamišu ovu divnu tehniku u njenom izvornom svjetlu.
U ovoj knjizi, koja je dostupna u crno-bijeloj i full color verziji, sadržana su pojašnjenja prakticiranja Reikija, sadržan je opis izvornog, tradicionalnog Reikija kao i praćenje njegova razvoja preko određenih Majstora, sadržan je opis čakri, položaji ruku i sve je popraćeno ilustracijama tako da možete vidjeti odmah kako to izgleda u praksi.
Cijena: 10 euro (poštarina uključena u cijenu)

Knjige možete poručiti na email: skolazadusu@hotmail.com
ili putem poruke u inbox na našem FB profilu Azra Nedžad Džakulić

Advertisements